• Is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van de online software?

  Natuurlijk demonstreren wij graag ons softwarepakket. In een persoonlijk gesprek kunnen we je uitgebreid informeren over de voordelen van Loonhuis Software. Interesse? Dan horen we graag van je.

 • Voor wie is Loonhuis gemaakt?

  Loonhuis Software is geschikt voor iedere ondernemer die controle wil houden over de stijging van de loonkosten. Het is dé rekentool om er voor te zorgen dat loonkosten binnen het beschikbare budget passen.

 • Is Loonhuis gemakkelijk te gebruiken?

  Onze software is eenvoudig te gebruiken door iedere werkgever. Daarnaast is Loonhuis geschikt voor gebruik op iedere pc/laptop/tablet met internetverbinding. Je hebt dus altijd en overal inzicht in de loonkosten van je bedrijf.

 • Hoe verloopt de facturatie?

  De eenmalige kosten worden bij aanvang van het contract in rekening gebracht. Daarnaast ontvangt u één keer per jaar een factuur voor het servicecontract.

 • Wat zijn de voordelen van Loonhuis?

  Loonhuis maakt gebruik van de budget-prestatie-positie methode (BPP). Dit leidt tot een transparante berekening voor bruto loonsverhoging van werknemers. Dat is fijn, want zo weten werkgevers én werknemers precies waar zij aan toe zijn. Een transparant salaris- en beloningsbeleid zorgt bovendien voor hogere productiviteit van de werknemer en dat komt het bedrijf zeker ten goede.

  Onze software is betrouwbaar, overzichtelijk en snel in gebruik. Via verschillende rapportages krijg je inzicht in de uitgaven van de bruto loonsverhogingen en (eenmalige) bonussen. Naast het berekenen van prestatiebeloningen en salarissen vormen de gegevens de basis voor een goed dossier over de ontwikkeling van de medewerkers. Ook op dat gebied brengt Loonhuis dus overzicht en nemen we veel werk uit handen.

 • Zijn mijn gegevens veilig bij Loonhuis Software?

  Ja. Bij Loonhuis Software doen we er alles aan om jouw privacy en de privacy van jouw werknemers te beschermen. Alle gegevens worden via een veilige SSL verbinding versleuteld en ons privacybeleid is opgesteld in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt onze software dus met een gerust hart gebruiken!